Menu

Te koop / Te huur

Hieronder enkele objecten die wij op dit moment te koop of te huur aanbieden.

Te koop Verkocht

De Kompas Schermerhorn

De voormalige scholenlocatie Het Kompas aan de Tames Visserstraat wordt straks herontwikkeld tot 19 appartementen. Hier worden straks duurzame, energiezuinige, kleine en middelgrote koopappartementen gerealiseerd voor de starter en de senior uit Schermerhorn.

Lees verder

Te huur

Kantoorruimte centrum Alkmaar

In het centrum van Alkmaar hebben wij per direct 3 NIEUWE, LUXE en volledig ingerichte kantoorruimte beschikbaar. Huurprijs is vanaf € 350,-- per maand exclusief bijkomende servicekosten en btw.

Helderseweg 9a > Verhuurd
Helderseweg 9c > Verhuurd
Helderseweg 9e >

Te koop Verkocht

Zuidzicht Alkmaar

Waar aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar meubelzaak Dintra gevestigd was, vindt straks een ware metamorfose plaats. Bewoners kunnen hier straks genieten van hun eigen koopappartement. Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, wordt Zuidzicht een zeer gewilde plek om te wonen.

Lees verder

Te koop Verkocht

Bergensche Hoeck

Luxe, duurzaam en zorgeloos wonen

Wie Bergen in komt rijden, merkt direct op dat dit een bijzonder dorp is.

Het gefilterde licht dat door de bomen valt, de lommerrijke lanen en de unieke ligging tussen bos, duin en de zee.
De inspiratie borrelt als vanzelf op en vandaar dat kunstenaars hier dan ook graag wonen.

Lees verder

Te huur

Kwakelkade 14-16

Het winkelcentrum Il Palazzo is gelegen op Overstad. Een winkelgebied met grootschalige winkelformules gelegen direct naast de binnenstad van Akmaar. Het winkelcentrum ligt direct naast winkelcentrum Ringers met bekende winkelformules in de directe omgeving, waaronder : Decathlon, Bever, Prenatal, MediaMarkt, Kwantum, Leenbakker, BCC, Basic Fit, Aldi en Action.

Lees verder

Te huur Verhuurd

Zaanweg 118 C

Op een prima locatie in de Zaanbocht is recent het luxe appartementencomplex Saenbocht met een tweetal winkels op de begane grond en 17 appartementen in de vier woonlagen daarboven opgeleverd.

De Zaanbocht kenmerkt zich door een grote diversiteit aan winkels met vrij parkeren (blauwe zone) voor de deur, fraai uitzicht op De Zaan en het NS station op loopafstand.

Lees verder

Top